Voor het trainen tijdens de coronacrisis gelden er de volgende regels:

 

Wij vragen iedereen zich te houden aan de aangescherpte afspraken rondom persoonlijke en sociale hygiëne. Hygiëne is natuurlijk altijd belangrijk. 

Met de volgende voorwaardes zorgen we met elkaar voor een hygiënische en gezonde sportomgeving en kan jij lekker je trainingen blijven doen.

 • Handen wassen
  Bij de ingang staat er handalcohol om je handen te reinigen. Daarnaast adviseren wij de handen tussendoor te wassen.. 20 Seconden lang met zeep, dat is wel zo fijn voor jouw gezondheid en die van anderen.
 • Niezen in je elleboog
  Als je moet hoesten of niezen, doe dit dan in een papieren zakdoek. Heb je die niet bij de hand doe het dan in je elleboog.
 • Schone apparaten
  Naast het handen wassen helpt het ook om de apparaten die je gebruikt te reinigen. De gehele sportschool is voorzien van dettol-sprays met bijbehorende doekjes. Bij twijfel kan je er altijd voor kiezen om de apparaten voor gebruik te reinigen.
 • Afstand houden
  Met het bewaren van een gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) beperk je de kans dat je het virus van iemand anders overneemt of zelf overdraagt.
 • Trainingstijd
  Wij willen jullie vragen niet eerder dan 5 minuten van te voren het pand te betreden en na je trainingsuur het pand weer direct te verlaten. Helaas is het voorlopig niet mogelijk om langer door te trainen en/of eerder te beginnen dan de reguliere trainingstijden. Ook willen wij vragen of begeleiders ,als u wordt gehaald of gebracht, buiten wachten.
 • Kleedruimtes
  Onze kleedruimtes/douches moge gebruikt worden mits er 1,5 m afstand gehouden wordt. Als dat niet kan wacht u buiten de kleedruimte.
 • Toilet
  Bij voorkeur het toilet niet gebruiken. Probeer, voor u van huis gaat, thuis naar het toilet te gaan. Mocht u toch naar het toilet moeten in Fysioplus verwachten wij van u dat u het toilet schoonmaakt met het aanwezige desinfectiemiddel voor EN na het gebruik hiervan.
 • Verkoudheid en/of koorts
  Bij enige twijfel over je eigen gezondheid, vragen wij je om uit voorzorg thuis te blijven! Sporten als je ziek bent, is nooit een goed idee. Je lichaam heeft rust nodig om weer beter te worden. Daarnaast kan je ook andere mensen aansteken.

Draag jij ook je steentje bij aan een zo hygiënisch en gezond mogelijke sportomgeving?