Massage

De sport- en ontspanningsmassages zijn kwaliteitsgerichte lichaamsbehandelingen uitgevoerd door Barbara de Rooij, een 12 jaar ervaren fysiotherapeut die tevens veel verschillende massagecursussen heeft gevolgd.

Massage is geschikt voor iedereen die wel wat rust en ontspanning kan gebruiken.
Bij massage staat het ontspannen van het lichaam voorop. Het is een uitgebreide en professionele lichaamsmassage van het hele lichaam. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen, mobilisatietechnieken en rekkingen.

Het stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren.
Andere effecten van een massage kunnen zijn:

  • geeft lichamelijke en geestelijke ontspanning
  • brengt je terug naar jezelf
  • werkt preventief voor een gezond lichaam
  • kan het slaappatroon verbeteren

Uiteindelijk is een ontspanningsmassage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.

Voor de massage is er een kort gesprek over eventuele klachten, zodat we kunnen inschatten of bepaalde gedeeltes van het lichaam extra aandacht moet hebben.

De massage vindt direct op de huid plaats, waarbij  massageolie wordt gebruikt. Naar keuze worden rug, nek, schouders, hoofd, armen, benen en voeten gemasseerd.

Een coachend gesprek komt tijdens de behandeling vaak naar voren al naar gelang hier behoefte aan is.
Het lichaam en onze gedachten zorgen tenslotte voor ons algehele welzijn.

 

Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Fysiotherapie Houwaart: 010-5113380

 

 

 

 

 

Fysioplus is onderdeel van: