Mindful Wandelen

 

6-weekse Mindful Wandelen cursus

De Mindful Wandelen cursus heeft als doel jou op een leuke manier kennis te laten maken met mindfulness en wandelen met als resultaat… meer energie!

Tijdens deze cursus leer je mindfulness technieken die je naast het wandelen ook in je dagelijkse leven kan toepassen. Heerlijk buiten bewegen in de natuur zonder prestatiedruk, met aandacht voor jezelf en je omgeving in combinatie met mindfulness, yoga, Qigong, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. De oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van 3 tot maximaal 5 km per keer.

Mindful Wandelen leert je hoe je volop van het bewegen en de omgeving kan genieten. Door in het “hier en nu” te zijn, kan je je hoofd leeg maken.

Al wandelend je hectische leven loslaten door stil te staan bij je omgeving en bij jezelf.

Resultaat MINDER STRESS en MEER ENERGIE.

Voor wie?
De Mindful Wandelen cursus is bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan meer ontspanning, balans, plezier en beweging (ook bij overspannenheid of burn-out). Je krijgt waardevolle tools aangereikt die je na de cursus zelf kan toepassen in tijden van stress of lastige situaties. Wandelen heeft een bewezen herstellend effect bij fysieke én mentale klachten. Door te bewegen functioneren de hersenen beter, waardoor jij je weer beter kan concentreren.

Ben je toe aan meer rust in je hoofd en in je lijf, wil je meer energie, minder stress en veel plezier?

Dan is deze Mindful Wandelen cursus geschikt voor jou!

De Mindful Wandelen cursus bestaat uit 6 lessen van 1,5 uur. De lessen worden gegeven door een gecertificeerd Mindful Wandelen instructeur.

Wanneer?

Helaas wordt de cursus mindful wandelen dit jaar uitgesteld tot begin 2021.