Beste allemaal,

Helaas hebben we vanavond te horen gekregen tijdens de persconferentie van de overheid dat we onze deuren opnieuw moeten gaan sluiten. Uiteraard betreuren wij dit, maar zullen de besluiten opvolgen.

Dit houdt in dat met ingang van zondagmorgen 19 december 2021 05:00 uur onze sportschool gesloten moet zijn voor de reguliere fitnesslessen. Dit betreft alle lessen die in het rooster zijn verwerkt en voorlopig tot 14 januari 2022.

Hieronder vallen de seniorengroepen, reguliere fitnessgroepen, yoga, pilates, functioneel trainen.

Als u normaliter revalideert in de reguliere groepen, maar met een medische indicatie, vragen wij u contact op te nemen met administratie@fysiohouwaart.nl om te zoeken naar een oplossing.

Het belang van bewegen in het coronatijdperk wordt vanuit meerdere wetenschappelijke inzichten sterk onderbouwd en we hopen dan ook dat u zichzelf hierin kunt blijven voorzien. Bewegen is en blijft belangrijk voor lichaam en geest! Juist nu…

Wij hebben een oefenschema op de website gezet om zelf te kunnen oefenen.
U vindt het oefenschema op: www.http://fysioplusberkel.nl/downloads/
U heeft een password nodig om op deze pagina te komen: lekkeroefenen
Als u op het plaatje klikt, opent het oefenschema vanzelf of u kunt het via de rechtermuisknop downloaden.

Het benodigde elastiek kunt u bij de balie van de administratie van Fysiotherapie Houwaart aanschaffen voor €5,- of een strip van uw kaart. U kunt het afhalen op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur op Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie Houwaart.

Wij als team wensen u heel veel sterkte voor de komende periode. Ondanks alles wensen we u fijne feestdagen. We hopen volgend jaar met elkaar een sportief en mooi 2022 te mogen beleven.

Hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,

Dennis van Maren
Trainingscentrum Fysioplus