Beste allemaal,

In onze vorige mail heb ik al genoemd dat wij de fitnessgroepen hebben moeten sluiten t.g.v. de lockdown. In dezelfde mail heb ik ook genoemd dat we op zoek waren naar mogelijkheden voor de revalidanten.

Ondertussen weten we dat revalidatie onder begeleiding van een fysiotherapeut mag blijven plaatsvinden. Er moet echter wel sprake zijn van een medische indicatie. Hierbij kan u bijvoorbeeld denken aan revalideren na een knie of heupoperatie, lage rugklachten, hartoperatie, schouderklachten of iets dergelijks.
Wij hebben al verschillende mensen benaderd waarvan wij weten dat er sprake is van een medische indicatie. Echter heeft u ook een medische indicatie en hebben wij u over het hoofd gezien wilt u dan aub contact opnemen met ons via dit mailadres (info@fysioplusberkel.nl). Wij zullen dan beoordelen of u in aanmerking komt om te mogen blijven revalideren.

Verder wensen wij jullie veel sterkte de komende periode en hopen dat jullie fijne kerstdagen mogen beleven en 2021 veel gezondheid mag bieden.

Met warme groet,
Dennis van Maren
Trainingscentrum Fysioplus