Beste allemaal,
Het Coronavirus slaat om zich heen en vandaag is er vanuit het kabinet een dringend advies gekomen omtrent het dragen van een mondkapje in openbare ruimtes.
Fysioplus is ook een openbare ruimte en geldt hierbij ook het dringende advies voor het dragen van een mondkapje. Echter is sporten met een mondkapje heel lastig en mogen we nog zonder sporten. Jullie mogen dus uiteraard wel met een mondkapje trainen maar het is (nog) niet verplicht.
Wel blijft de 1,5 meter afstand heel belangrijk en wij willen jullie vragen hier(nog meer) rekening mee te houden. Tot op heden ging het redelijk goed en zijn wij trots op onze leden dat bijna iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid pakt.
Het schoonmaken blijft belangrijk…onze apparaten zijn nog nooit zo schoon geweest (dankzij jullie) en laten we ook hier onze verantwoordelijkheid in blijven nemen.
Het ventilatiesysteem draait op volle toeren, brengt verse lucht naar binnen en zuigt de gebruikt lucht weer af. Tevens proberen we zoveel mogelijk te ventileren.
De begeleiders hebben van ons het dringende advies gekregen om met een mondkapje te werken. Hopelijk heeft u hiervoor begrip.
Wij hopen dat we open kunnen blijven en houden jullie op de hoogte bij ontwikkelingen.
Met vriendelijke groet,
Dennis van Maren
Trainingscentrum Fysioplus